De 4 zekerheden van Warmtepomp 013

U betaalt nooit teveel

Wij hanteren de prijzen die u op de site van Nefit-Bosch zien krijgt. Vanwege het grote tekort aan installateurs en warmtepompen zullen veel bedrijven (aanzienlijk) hogere prijzen hanteren. Wij geloven echter dat wij met eerlijke prijzen blije klanten krijgen. En die maken weer gratis reclame voor ons!

Vijf jaar extra fabrieksgarantie

Een warmtepomp is een forse investering. Daarom is het wel zo fijn om daar 5 jaar extra fabrieksgarantie op te krijgen. Alleen de vaste partners van Nefit-Bosch kunnen deze verlengde garantie aanbieden. Wij hebben een speciale training gevolgd bij Nefit-Bosch voor installatie en onderhoud aan de Nefit-Bosch warmtepompen. Bij een goed aangelegde installatie is het risico dat iets kapot gaat klein. Daarom biedt Nefit-Bosch de optie aan van 5 jaar extra fabrieksgarantie.

Gecertificeerd installateur

Een beunhaas die werkt aan uw gasinstallatie of met de koelmiddelen die in de warmtepomp zitten kan voor u letterlijk levensgevaarlijk zijn. Het is daarom wettelijk verboden en het kan voor grote schade aan uw installatie zorgen. Vakmensen zijn opgeleid EN gecertificeerd om dit te voorkomen. Wij zorgen dat al het werk wordt gedaan door mensen die daartoe bevoegd zijn. U krijgt bij ons bij oplevering op schrift welke vakman welk onderdeel bij u heeft gerealiseerd inclusief de nummers van hun certificering. Dit heeft u vaak ook nodig voor de subsidie aanvraag. Ook kan uw verzekeraar hier (in de toekomst) om vragen. U en uw kinderen kunnen veilig slapen en uw installatie gaat veel langer mee. 

Afspraak is afspraak

Niets is meer ergerlijk dat als u een dag vrij hebt genomen voor de installatie van uw warmtepomp of zonnepanelen en uw leverancier komt niet opdagen. Helaas komt dit vaak voor. Een andere (spoed)klus, een kater na een avond stappen of gewoon laksheid. Goede planning, goede communicatie en u tijdig(!!) informeren voorkomt 99,9% van uw ergernis. Wij staan hier voor in; afspraak is bij ons ook echt afspraak!